Microsoft 365

Het cloud-platform voor zakelijk Nederland. Lees hier wat het voor jouw business kan betekenen.

Office Apps

Filesharing

Samenwerken

Powerapps

Laat jouw business groeien met onze kennis.

Microsoft 365 biedt zó veel mogelijkheden en functies, dat het letterlijk vele studies vergt om deze goed toe te passen in een organisatie. Het goede nieuws is dat onze mensen deze studies al hebben gevolgd, zodat zij deze kennis kunnen toepassen op jouw organisatie. Wij kunnen je adviseren middels een adequaat en no-nonsense consultancy-traject, vervolgens kunnen we de afgesproken plannen efficiënt implementeren, om het geheel na oplevering voor je te beheren.

Vraag een offerte aan

De applicaties die je kent, plus veel meer

Office Applicaties

Outlook

Word

Excel

Powerpoint

Access

Publisher

Deze bekende applicaties kun je per licentie op 5 verschillende apparaten (Windows, Mac, Tablet, Smartphone) installeren, of via de webbrowser online gebruiken. Met Exchange Online krijg je een mailbox van 50 of zelfs 100GB.

Met Microsoft 365 heb je altijd recht op de laatste versie van de Office-applicaties. Zo creëer je uniformiteit in het licentiebeheer, en voorkom je de situatie waarin sommige gebruikers nog met een oude versie werken, terwijl andere al zijn geüpgraded. Een aanvullend voordeel is dat de medewerkers de Office-applicaties op 5 verschillende apparaten mogen installeren, zodat men ook thuis productief kan zijn.

Vraag een offerte aan

Veilige data-opslag in de cloud

Alvorens we je data naar de cloud migreren, stellen we samen met jou een dataplan op. Zo is het voor alle betrokkenen glashelder welke data, wanneer verplaatst wordt. Daarnaast zorgt deze voorbereiding ervoor dat het beheer volgens de afgesproken beleidslijnen wordt uitgevoerd. Het is mogelijk om het beheer geheel aan SCC Business Systems uit te besteden, maar je kunt er ook voor kiezen om de touwtjes deels in eigen handen te houden.

Vraag een offerte aan

Met Teams vervagen alle grenzen

Samenwerken

Chat

Cloud opslag

Video-conferentie

Telefonie

Eén van de meest krachtige apps van Microsoft 365 is Microsoft Teams. Je kunt met deze app werkelijk grenzeloos samenwerken met collega’s die zich overal ter wereld kunnen bevinden. Gebruik de chat-functie voor een snelle mededeling. Gebruik video conferencing om met collega’s of externen op afstand te vergaderen. En integreer je telefooncentrale voor traditionele telefonie ook in Teams, zodat alle medewerkers locatie-onafhankelijk bereikbaar zijn op hun eigen telefoonnummer. Je werkt ook eenvoudig samen in en aan bestanden die in de Teams-cloud zijn opgeslagen.

De implementatie en correcte toepassing van Microsoft Teams vergt de nodige kennis. Laat SCC Business Systems een vrijblijvende inventarisatie maken van jouw organisatie, zodat je zeker weet dat je alles uit je Microsoft 365-licentie haalt. Wij helpen je graag met het gehele proces van ontwerp, tot implementatie, tot beheer.

Vraag een offerte aan

Ontsluit je bedrijfsdata

Waarom kiezen voor SCC?

Meer dan 30 jaar ervaring

Sinds 1992 een betrouwbare IT-partner voor talloze organisaties

Klantloyaliteit

97% van de bedrijven die klant worden, blijven dat voor het leven

Helpdeskwaardering

Onze helpdesk krijgt een gemiddelde score van 4.8 uit 5 van onze klanten

Onder vrouwelijk bestuur

Het management van SCC is 50% vrouwelijk

Direct contact

Geen wachtrijen en call centers, maar direct contact

One-stop-shop voor ICT-diensten

Onze klanten hoeven slechts één telefoonnummer te onthouden voor al hun ICT-behoeften

Heldere communicatie

Wij praten in normale mensentaal met je, en laten het vakjargon achterwege

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    We nemen binnen een werkdag contact met je op.