IT-Beheer

Omdat IT gewoon moet werken, zodat jij en je collega's productief kunnen zijn in jullie eigen business.

Vraag een offerte aan

Helpdesk

Netwerkbeheer

Cloud

IT Security

Continuïteit en Efficiency IT-beheer

Met IT-beheer van SCC Business Systems haal je up-to-date kennis in huis, zodat je van continuïteit en efficiency verzekerd bent. Wij beheren je huidige IT-omgeving, en zullen je op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen die voordeel voor jouw organisatie kunnen bieden.

Vraag offerte aan

Jouw IT-vragen snel en adequaat beantwoord.

Helpdesk

Communicatie

Wij hebben een scherpe focus op heldere communicatie, zonder technisch jargon. Je wordt geholpen in het Nederlands, Engels of Duits.

Expertise

Zoals je van een professionele helpdesk mag verwachten hebben onze medewerkers brede kennis die continu wordt bijgewerkt. Zowel het Windows- als het Mac- als Linux-platform wordt ondersteund.

Ticket-systeem

Het ticket-systeem geeft inzage in de stand van zaken en toont de snelheid van de service. Met een eigen inlog-account houd je makkelijk overzicht van de support-calls.

Snel geholpen

Omdat wij weten dat jouw productiviteit van ons afhangt, reageren wij snel en adequaat. Mocht een supportvraag worden geëscaleerd naar een tweedelijns-collega, dan word je keurig op de hoogte gehouden.

Onze helpdesk is bemand met mensen die jouw bedrijf écht kennen. Zij kennen het doordat zij zelf een technische inventarisatie bij jou hebben uitgevoerd, of omdat zij middels ons excellente documentatiesysteem precies kunnen zien hoe de systemen zijn opgebouwd. Ons team is kundig, en wat nog veel belangrijker is, stabiel. Door ons lage personeelsverloop leer jij de helpdeskmedewerkers snel kennen en weet je dat je goed geholpen zal worden.

Vraag een offerte aan

Stevig grip op jouw datastromen.

Netwerkbeheer is het beheer van de datastromen over jouw netwerk. Dit is het kennisgebied waar wij, onder de motorkap, kunnen zorgen voor een stabiele en veilige werkomgeving. Of het nu gaat om een WiFi-netwerk dat gegarandeerd presteert, of een dubbel uitgevoerde internetlijn, de netwerk engineers van SCC Business Systems kunnen het verzorgen.

Vraag een offerte aan

Cloud-oplossingen, slim toegepast.

Cloud

DESKTOP IN DE CLOUD

Overal ter wereld werken met je eigen desktop, programma’s en data. En dat voor een vast laag bedrag per maand.

MICROSOFT 365

SCC Business Systems levert turnkey-oplossing voor Microsoft 365-omgevingen. E-mail, SharePoint, Teams, Telefonie, PowerApps. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

SECURE CLOUD STORAGE

Als je écht zeker wilt zijn dat je data binnen Nederland blijft, werk je met een beveiligde verbinding op Secure Cloud Storage van SCC Business Systems.

SCC Business Systems biedt een groot scala aan cloud-diensten. Deze variëren van een eenvoudige mailbox in de cloud, tot complete webapplicaties. Met name op het gebied van Microsoft 365 bestaan vele mogelijkheden om jouw business slimmer en efficiënter te laten lopen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Vraag een offerte aan

Laat geen ruimte voor toeval

Bedrijven staan dagelijks bloot aan vele cyberbedreigingen. Ook jouw bedrijf wordt onder vuur genomen, al merk je daar zelf niet direct zo veel van. Bij SCC Business Systems hebben wij een pakket van security-maatregelen samengesteld, dat naadloos aansluit op alle organisaties van 5 tot 500 werkplekken. Bijkomend voordeel is dat het vrijwel direct kan worden uitgerold, zodat de veiligheid van jouw IT-omgeving geen uur langer dan nodig is, onbeschermd hoeft te blijven.

Vraag een offerte aan

Wat onze klanten zeggen

Hoogwaardige netwerkkennis

Een betrouwbare partij, met kennis van zaken. Ze hebben ons goed ondersteund bij uiteenlopende netwerk-gerelateerde zaken.

Lesly Tank

Mollie Betaaldiensten

Fully GDPR Proof

SCC’s cloud services enable us to work from anywhere, while maintaining full GDPR security.

Laura Quick

Adams Multilingual Recruitment

Leuk team, snelle service!

Wij zijn al vele jaren zeer tevreden over de snelle service, zowel remote als op locatie. Zij nemen ons mee in de technische ontwikkelingen, waardoor we altijd veilig en gemakkelijk kunnen werken.

Marijke Link

Hilkman Winkelinrichting

Naadloze migratie

Sinds 1.5 jaar zijn wij overgestapt van lokale servers naar de cloud omgeving van SCC. Dit is geruisloos verlopen, wij zijn zeer tevreden. Aanbeveling !!!!

Bert Bos

CTSN Aviation Security

Perfecte administratietool

De webapplicatie die SCC voor ons gebouwd heeft is een perfecte administratietool, waarmee we goed kunnen communiceren met onze klanten.

Jeroen Kool

GF Deko Aannemers

Korte Responstijd

Kundige mensen die een zeer korte responstijd leveren bij eventuele problemen. Zij zorgen dat het snel en kundig wordt opgelost.

Bert Bos

CTSN Aviation Security

Fijne Helpdesk

SCC heeft een helpdesk die daadwerkelijk zo functioneert. Als ik een ICT probleem heb, dan mail of bel ik met de helpdesk en het probleem wordt binnen no time opgelost.

Gre de Joode

Dun Yong Foodservices BV

Prettig samenwerken

SCC is voor ons een betrouwbare, flexibele partij waarmee het prettig samenwerken is. Ze denken graag mee om tot een passende oplossing te komen.

Irene Schoone

XS4ALL Internet BV

Persoonlijke en snelle service

De persoonlijke en snelle service van SCC maakt de communicatie gemakkelijk en prettig. De kennis van ons bedrijf in combinatie met de assertiviteit leiden tot goede ondersteuning.

Jessica Magnée

APTO Architects

Flexibel bellen

Met zakelijke telefonie van SCC zijn onze therapeuten altijd op hun eigen vaste nummer bereikbaar. Ongeacht op welke vestiging, of in welke kamer zij zich bevinden. Ideaal!

Rob van den Heuvel

Plexus Fysiotherapie

Flexibel en toegankelijk

Al sinds 2002 is SCC onze betrouwbare partner voor IT oplossingen op maat. Flexibel en toegankelijk.

Nadia de Lange

John Benjamins BV

Echt full service!

Wij hebben het IT-beheer voor al onze vestigingen al jarenlang geregeld met een SLA-overeenkomst van SCC Business Systems. Veel kennis in huis en ook in het weekend bereikbaar

CW Chan

WNH International BV

Goede communicatie

De medewerkers van SCC luisteren om te begrijpen en spelen hier vervolgens vakkundig op in. Snel en gedegen.

Josceline Bogaers

People Select Executive Search

Professioneel en snel

Wij hebben al jaren een goede samenwerking met SCC. Zij reageren snel en hebben veel kennis van zaken. Vooral het persoonlijk contact en de informele sfeer ervaren wij als zeer prettig.

Frank Schoute

Succes Schoonmaak Volendam

Professionele IT-diensten

SCC is een professionele dienstverlener waar wij alle IT-zaken, van het netwerk tot de telefonie, en van server tot cloud, met een gerust hart aan toevertrouwen.

Geert Habers

HD Cotterell BV

    Vraag een vrijblijvende offerte aan

    We nemen binnen een werkdag contact met je op.    Bekijk ook