Downtown Offices tekent bij SCC

11/07/2016 Door Dennis Grifhorst

Met ingang van 1 augustus neemt SCC Business Systems het IT-beheer over bij de firma Downtown Offices.

Downtown Offices biedt turnkey kantoorruimtes aan in hartje centrum van Amsterdam. De huurders komen in een gespreid bedje, want alles is geregeld; snel internet, afdracht van gemeentelijke belastingen, een eigen keuken of een gedeelde pantry, schoonmaak en afvalafvoer en een mooie vergader/ontvangstkamer in Amsterdamse schoolstijl. Meubilair is op aanvraag te huur. In elke keuken staat een Nespresso-apparaat.

Naar mate de onderneming groeide, realiseerde men zich dat de ICT-dienstverlening op een professionelere wijze geregeld moest worden. Na enkele partijen te hebben uitgenodigd, viel de keuze op SCC Business Systems.

SCC Business Systems zorgde eerst voor een complete inventarisatie van alle vestigingen, zodat alle facetten van de geboden ICT-faciliteiten in kaart gebracht werden. Vervolgens is er, op advies van SCC, orde gebracht in samenstelling van de netwerken, en zijn bottlenecks en single points of failure geïdentificeerd, en waar mogelijk geëlimineerd.

Na het herstellen van rust en zekerheid, zorgt SCC voor zowel Downtown Offices als haar huurders dat de IT-infra gemonitord wordt, zodat er bij eventuele dreigende situaties direct wordt ingegrepen. ICT is natuurlijk voortdurend onderhevig aan veranderingen, zeker met een wisselend huurderbestand, en dit betekent dat er voor een breed scala aan ICT-vraagstukken een beroep gedaan wordt op SCC Business Systems. Wij zijn er klaar voor!!!