Top 3 van onze meest gelezen blogs

15/05/2023 Door Jeffrey den Heijer

Categorie: Blog
Top 3 van onze meest gelezen blogs
Top 3 van onze meest gelezen blogs

De wereld van IT staat niet stil. Integendeel, de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Denk aan onderwerpen als de cloud, kunstmatige intelligentie (AI), cybersecurity, het beheren van je applicaties en het uitrollen van de moderne werkplek: we kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom delen we graag onze 3 meest gelezen blogs met je. Om ze weer eens onder de aandacht te brengen. Zodat de onderwerpen weer op je netvlies staan. Mocht je vragen hebben of niet precies weten hoe je een en ander aan voor jouw organisatie aan kunt pakken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Naar de top 3…

Blog 1 Thuiswerkplek inrichten? Begin bij IT

Hybride werken is bij veel organisaties de norm geworden. Het wetsvoorstel ‘Werken waar je wilt’ is in juli met een ruime meerderheid aangenomen door de Tweede Kamer. De werknemer krijgt meer zeggenschap over de locatie waar ze hun werk doen. Thuiswerken geeft medewerkers flexibiliteit en vrijheid, maar het brengt ook nieuwe uitdagingen mee. Hoe zorg je voor de juiste beveiliging en het faciliteren van de juiste IT voor jouw medewerkers? Welke afspraken maak je met elkaar? In dit artikel geven we een aantal tips. Lees verder…

Blog 2 Cloudmigratie? Zo pak je het aan

Als je hebt besloten te migreren naar de cloud, komt er veel op je af. Waar moet je opletten bij cloudmigratie? Wat houdt het in? In dit artikel belichten SCC oprichters Alison Smith en Dennis Grifhorst drie elementen voor een succesvolle migratie naar de cloud. Want ook hiervoor geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Lees verder…

Blog 3 Veilig ondernemen: hoe goed is jouw cyberhygiëne?

Weet jij hoe ‘schoon’ jouw IT-middelen zijn? Nee, we hebben het hier niet over het afstoffen van je laptop. Cyberhygiëne verwijst naar alle maatregelen die gebruikers van computers en andere apparaten nemen om de online beveiliging te verbeteren en systemen gezond te houden. Door de veiligheid van hard- en software te waarborgen, zijn ze beschermd tegen bedreigingen zoals malware. Waarom dit van belang is, je leest er meer over in dit blog? Lees verder…